Heti kun häät kellot soivat, se vaatii väistämättä yksityiskohtaista ja laajaa budjettisuunnittelua. Varmasti kaikki on katettava: näyttelyn aina tärkeästä ja ilmeisesti tähdestä alkaen, hääpukuun, vierailijaan, koristeluun ja unohtamatta häähaluja. Yksi mielenkiintoisimmista osista jokaisessa häissä on päättäminen hääsuosituksista! Hääsuositukset ovat aina odotettavissa.

Toisaalta useimmat parit päättävät pitää siitä yksinkertaisena. Totta, että hääbudjetit ovat erittäin tiukkoja; jättäen siten vähän tai ei lainkaan tilaa liialliselle ja ei-toivotulle liioittelulle. Siksi pariskunta valitsee hääsuositukset, kuten tuoksuvat ja painetut kynttilät, uima-saippuat tai geelit jne.

Katsotaanpa tätä: Ruokatuotteet


On tunnettu tosiasia, että vieraat rakastavat ajatusta ottaa hääruokia takaisin. Siksi pariskunnat ilmentävät usein ruokaesineitä häähimoinaan. Ensinnäkin kaikki rakastavat näitä! Toiseksi, ne sopivat yleensä myös budjettiin! Ilmeisesti et voi mennä pieleen yksinkertaisen suloisen pienen kuppikakun kanssa viedäksesi kotiin oikein?

Jotkut parit menevät lisäksi klassisten kiitosmerkkien lähettämiseen. Vaikka jotkut vieraat ottavat ne hyvin vastaan, he ovat varmasti halunneet lisää!

Toisaalta, jotkut parit haluavat todella tehdä päivästään erityisen. Riippumatta heidän budjettirajoituksistaan, he varmistavat, että hääsuosituksille annetaan yhtä suuri merkitys kuin muille häiden piirteille ja kohokohdille. Seurauksena on, että he kääntyvät joihinkin kalliisiin ja melko erityisiin häähimoihin.

Pienen budjetin häät

Nämä vieraat ottavat myös hyvin vastaan, koska he mieluummin ottavat pois jotain, jota on helppo kuljettaa ja josta on myös hyötyä. Seurauksena parit valitsevat tällaiset vaihtoehdot tarpeettoman vaivan välttämiseksi.

Paras tapa hääsuunnitteluun on tehdä arvioitujen menojen aivoriihi nähdäksesi, ovatko ne edelleen pariskuntien tulotason sisällä. Ei ehkä ole realistinen budjetti, mutta se on hyvä alku parin erikoiselle päivälle muistamista varten.