Valkoinen hääasu ei ole ainoa valinta nykyaikaisiin hääpukuihin! Yhä useammat naiset valitsevat väriltään suunnitellut hääpuvut osoittaakseen heidän ainutlaatuisuutensa ja hääpäivänsä aiheet

Värillisen hääasun valitseminen voi lisätä uuden mittasuhteesi hääihisi, ja jokaisella erottuvalla värillä on erilaisia vaikutuksia ja merkityksiä, jotka sinun on otettava huomioon valmistettaessa. Kun ostat halpoja morsiamenvaatteita verkossa UK, voit helposti etsiä valitsemasi värin kuluttamatta valtavaa rahaa.

Sininen

Vaaleansininen on yleensä rauhallinen väri, joka heijastaa meren varjoa taivaan vieressä, kun taas syvä ja himmeä sielu on ekstravagantti ja antaa arvon ja rikkauden läsnäolon. Sähköinen ja loistava sielu ovat dynaamisia ja esittävät aitoa ilmaisua, mutta varo silti väärinkäyttävän bluesia sen tosiasian vuoksi, että ne voivat tehdä viileän ilmaston.

Keltainen

Keltainen antaa mielelle kesäkauden, kukintojen ja päivänvalon loiston, ja se on inspiroiva ja yhdistelmä nuorta idealismia. Saadaksesi paljon kehittyneemmän ulkonäön, hyödyntämällä kirkkaankeltaisia luoda hieno tilanne hääille. Keltainen on säännöllisesti voimaannuttava ja mielikuvituksellinen varjostus, ja on uskomattomia pitää elävä, avoin kesä kesäpäivänä. Viimeisimmät hääkuviot parinkeltaiset keltaisilla tummilla väreillä hämmästyttävään, huonoihin hääpuvut verkkokauppaan UK.

Vihreä

Vihreä on epäilemättä kevään ja tuoreiden aloitusten varjo, samoin kuin luonnollinen ympäristö ja etenkin aikaisemmin jotain “eko” -teemaa. Uskomatonta pitää ulkopuolella häitä, vihreä on todella rauhallinen, hiljainen ja elvyttävä sävy. Vihreä voi olla suosittu varjostus myös morsiusneitojen mekolle.

Oranssi

Oranssi on todella kykenevä, talvea edeltävä varjostus, joka voi olla silmiinpistävää tai rakeista, sävyn ohjaamana. Lämpenvä varjostus, oranssi on osoittautumassa ymmärrettävästi sen hiljaisissa sävyissä, esimerkiksi persikka tai terrakotta, jotka molemmat lisäävät häiriöttömän innostuneen hääasuun. Dynaamiset appelsiinit ovat energisiä ja näyttäviä ja herättävät varmasti hymyn hääpäiväsi aikana!

Violetti

Käytä tylsää sävyä säästeliäästi, kerrallaan, pidättäydyttämästä ylivoimasta tällä tehokkaalla sävyllä. Violetin vaaleammat sävyt ovat inspiroivia, ja UK: n hääpukujen verkkokaupan valitsevat yleensä innovatiiviset henkilöt.

Punainen

Punainen on yleensä palvonnan varjo, ja sillä on todella lämmittävä, tunteellinen vaikutus. Punaisen hyödyntäminen hääasuessasi voi tehdä sinusta keskittymiskohdan joko neliön varjostimena tai käyttää sitä korostuksena hallitsevassa valkoisessa mekossa. Osta halpoja morsiamenvaatteita verkossa Iso-Britanniassa ja pidä ansaitsemaasi ekstravagantti häät.

Kastanja

Tansit ja beiges ovat osoittautuneet ymmärrettävämmiksi hääpukuväreiksi, erityisesti kun valitaan vintage-avioliittoasu. Vintage-hääpuvut ovat pääosin valmistettu vaatimattomissa, herkissä kastanja-, beige- ja persikka-sävyissä. Lisäksi voit koristella ne loistavasti tällä hyödyntämällä varjostuksia, helmiä ja puisia uppoja.