Jokainen haaveilee täydellisestä häästä. Ei kuitenkaan ole harvinaista, että jokaisen morsiamen erityisenä päivänä vaivaa vähintään yksi tai kaksi hääkatastrofia. Tietää useita hääkatastrofien muotoja, noudata yksinkertaisia vinkkejä muutamien yleisten hääpäiväkatastrofien käsittelemiseen ja ymmärrä, että katastrofiton hääpäivä on todella mahdollista.

Hääsuunnittelu auttaa välttämään onnettomuuksia erityisimmälläsi päivällä. Mutta huolimatta kaikista pyrkimyksistä saavuttaa täydellinen häät, tiellä on aina pieniä hikkauksia, jotka voivat muuttaa päiväsi suurikatastrofiksi! Oikealla suunnittelulla ja yksinkertaisella prioriteettimuutoksellasi voit rentoutua ja nauttia avioliitosta rakastamasi ihmisen kanssa.

Ei näytä olevan sellaista asiaa kuin katastrofien kestävä hää. Ei ole harvinaista, että parit löytävät hääpäivänsä kärsimään yhdestä tai kahdesta merkittävästä katastrofista. Tämä artikkeli ei oikeastaan ole niinkään siitä, kuinka voit välttää hääkatastrofisi tai edes kuinka minimoida hääkatastrofi potentiaalin, vaan kuinka käsitellä sellaista, jotta katastrofin ei tarvitse pilata tai jopa kovasti vaikuttaa hääpäiväsi.

Hääsuunnittelu on puoli optimistista juhlaa ja unelmien toteutumista sekä puolet valtuuskunnan delegoinnista. Työnjako tai asianmukainen valtuuttaminen hääpäiväsuunnitelmissa voi johtaa upeaan häihin. Jos kuitenkin muutut liian vaativaksi, siirrät liian voimakkaasti ja kasat velvollisuuksia vain yhdelle tai kahdelle henkilölle tai yrität hallita jokainen askel itse, pyydät ehdottomasti häiden päiväkatastrofeja, jotta ne voisivat esiintyä ja saada itsensä tunnetuksi suuri päivä.

Pienet katastrofit, suuret katastrofit ja mahdollisuudet

Katastrofit vaihtelevat pienistä suuriin. Hääpäivänä voi tapahtua mitä tahansa. Kukka tyttö voi märkä housut tai sulhanen saattaa pyörtyä, unohtaa lupauksensa tai unohtaa, missä kirkko on ja mihin aikaan hänen odotetaan olevan siellä. Mahdollisten katastrofien käyttäminen mahdollisuutena vaatii hyvin erityisen ajattelutavan, mutta sellaisen, jonka kuka tahansa pystyy saavuttamaan. Häät muuttuvat niin tärkeiksi, etenkin naisille, koska he merkitsevät tapahtuman, jonka “pitäisi tapahtua” hyvin “tietyllä tavalla”.

Kun voimme päästää irti “oletetun” ja “pitäisi” -teorioista, voimme keskittyä määrätietoisemmin siihen, mikä on meille elintärkeintä, miksi olemme tekemässä tätä erittäin kallista ja verottavaa yritystä, ja kuinka voimme varmistaa, että nautimme omasta hääpäivästämme. Kaikesta rahasta, ajasta, energiasta ja ajatuksesta, jotka vietimme hääihin, niin monet miehet ja naiset huomaavat, että he joko tuskin edes muista päivää tai heillä ei ollut aikaa nauttia päivästä. Vietämme yleensä enemmän rahaa, aikaa ja energiaa häät suunnitteluun kuin vietämme lomille, mutta emme silti nautti niistä kokonaan tai ainakaan muista niitä? Kuinka looginen se on?

Ongelman muuttaminen mahdollisuudeksi ei ole helppoa, mutta se on hyvin yksinkertaista. Ensisijainen vaihe on oppiminen tunnistamaan kaikki mahdollisuudet tai parannustyöt tai muutokset perinteiseen hääseremoniaan verrattuna. Toinen on oppiminen sallimaan itsellesi ihanteellinen tunnepäivä ja antaa yksityiskohtien pudota niin lähelle kuin toivoit kuin mahdollista. Jos tunnekokemuksesi on kaunis ja elämä vakuuttaa, fyysinen kokemus ympärilläsi on parempi.

Muutos prioriteetteissa hengittää uutta elämää hääihin

Yksinkertainen muutos prioriteetteihisi voi olla juuri sinun tarvitsemasi täydellisen häät saavuttamiseksi. Yksinkertaiset prioriteettimuutokset tai pieni muutos näkökulmasta saattavat myös muuttaa koko hääpäiväkokemuksesi. Kyky olla joustava riippumatta siitä, mitä tapahtuu, on vasta alku. Mikään ei muutu, ja se ei tee sinusta vähemmän iloista vaihtaessasi häävaltioita, jos annat kukatytön vaihtua erilaisiin vaatteisiin, kun hän märkäää housujaan. Tarkkailemalla aviomieheksesi menemistä lennossa, kun on vuoro miettiä häiden lupauksiaan, voit todistaa rehellistä kauneutta sen sijaan, että katsot hänen puhaltavan sitä. Nämä pienet, mutta elintärkeät näkökulmamuutokset ovat vahva pala yhdistämään täydellinen hääpäivä. Ajatusten “voisi olla” ja “pitäisi olla” ja “halua sen olevan” ajattelu ja päiväsi muuttaminen rehelliseksi rakkauden, perheen, ystävien ja tulevaisuuden juhlaksi luo uuden hetken uuden tunnelman koko häät.

Kun riittävästi perspektiivimuutoksia, hääpäiväsi voi siirtyä siitä tarinakirjan fantasiasta, joka päättyy ilmoitettuun katastrofiin, joka pilaa koko päivän kauniiseen päivään ilman teeskentelyä, tuomitsematta jättämistä ja tunnevaikeuksia.