Avioliittojen suunnittelu tekee sinulle paljon työtä, jota et ole koskaan ennen tehnyt. Sinun on tilattava hääkakku, pukeutumissuunnittelija, jalokivikauppias, hääkoordinaattori ja muut vastaavat tehtävät. Hääsuunnittelijoiden avulla voit järjestää kaiken, mitä liittyy hääjuhliin.

Lavasuunnittelijat: lavasuunnittelijat olisivat ihmiset, jotka kaunistavat tapahtumapaikan. Löydät huonekalujen koristelu, lavasisustus, sisäänkäynnin koriste, kattokoriste, kappelisuunnittelu niille suunnittelijalle, jotka ovat halpoja häämekkoja. Heillä on hyvä taiteellinen taito sisustaa tapahtumapaikka. Teemat, kuten purppura ilo, ruusukoriste, valkoinen talvikoriste, ovat kuuluisia. Erityisesti hääsalin sisäänkäynti on koristeltu näiden suunnittelijoiden toimesta. Ilmapalloja, kukkia, helmiä, helmiä, nauhoja, värikkäitä verkkoja; seppeleitä käytetään tässä koristeluun. “Rose terälehdet” ovat hyödyllisin valinta maalauksen koristamiseksi sisäänkäynnistä.

Upeat häät budjetista riippumatta

Hyvyys tietää, mihin toiseen olet mennyt! Siitä tuli niin tyylikäs, mutta tyylikäs ja että yritin hankkia kopion, joka oli suunniteltu minulle asettamiseen pienelle isolle päivälleni. Siellä sen jälkeen kun kenkä oli rakennettu omalla elinaikallaan, se alkoi myös sanella värimaailmaani, keskikappaleen suunnittelusta, liinavaatteiden valinnasta ja myös suunnasta, jonka halusin valita pukeutumiseeni. viileä. Lasin, että olisi ihanteellinen uutinen! Vieraat jakavat meille hyödyllisiä, käytännöllisiä lahjoja! Tämäkin osoittautui totta.

Lähes kaikki lahjat tulevat olemaan lahjoja, jotka ovat meille hyödyllisiä kuin pari koko avioliiton. Mutta sanon, että lahjojen vastaanottaminen ei ollut helppoa. Olin todella hämmentynyt nähdessäni niin paljon. Minun ei todellakaan olisi pitänyt olla huolissani, mutta tein silloin. Ei välttämättä osa häät suunnitelmia.

Nuo Gran-hääihini kengät olivat suljettu toe, kissanpentu korko, sininen nahka. Ei vain, että nämä olivat täydelliset häät kengät minulle henkilökohtaisesti, ne saattavat kuitenkin näyttää siltä, että ne ovat farkut myöhemmin! Tietenkin en määrittänyt, vastaavatko nämä kengät todella pukeutumistani. Tilasin nämä tuottaa nyrkkiin. Oikeastaan olin ollut vain onnekas ja myös kaksi yhdessä näyttivät olevan jumalinen! Häähalli-suunnittelijoilla on laaja valikoima myös ruokapöydän koristeluja. Se on ruokailijan ja hääsuunnittelijan yhdistelmätehtävä. Jokaiselle pöydälle on järjestetty värikkäitä valaisimia, koriste-lyhtyjä, klassisia kynttilöitä.

Kuinka aloittaa hääsuunnittelu?

Ainutlaatuinen maljakko, kukkaruukut, kynttilänjalat, patsaat ja puiset taideteokset voidaan laittaa häähallin keskelle. Hall, jossa on paljon pylväitä, tarjoaa runsaasti tilaa hääkuvaajille. Tällaisia pylväitä koristavat hiipivät, joissa on sisustettu valaistus siinä, suklaasirut, lasitekoiset ripusteet tai ilmakellot jne. Kasvit, pienoispuut, koriste yrtit ovat myös tottuneet koristamaan hallia. Tällaiset kasvit ja ruukut on valmistettu värikkäillä kivillä, jäljitellyillä helmillä-osterilla, väärennetyillä kolikoilla ja vastaavilla koriste-esineillä.